Noen fine gaver med sportstema

Leviterende basketball

Dette er en morsom gaveide for alle som elsker basketball. Denne dingsen bruker anti-tyngdekraftsteknologi for å holde en basketball svevet og snurre via datamaskinkontroll.

Laser baseball

Laserbaseballen ser ut og føles lik en vanlig baseball, bortsett fra at den har en liten datamaskin og LCD-skjerm. Ballen vil spore hvor langt du pitcher og hvor fort. Dette er en flott gave til alle som elsker baseball og ønsker å pitche som proffene.

Sykkellyssystem

Her er en god idé for syklisten i livet ditt. Skaff dem et sykkellyssystem. Disse systemene integrerer en spesiell film som inneholder LED-lys, noe som gjør syklisten lyssterk og lett å se om natten. Med dette systemet installert kan rytteren sees fra alle vinkler.

Solcelledrevet ryggsekk

En annen stor innovasjon er den solcelledrevne ryggsekken. Disse ryggsekkene er tilgjengelige for alle fra studenter til sykkelbude til fjellklatrere som er på Kilimanjaro. Disse ryggsekkene inneholder solcellepaneler på baksiden av pakken, og lar deg lade en mengde gadgets, inkludert telefonen, bærbar PC, nettbrett eller annen enhet.

Elektroniske armbånd

Disse armbåndene er flotte for alle som liker å spille sport eller i det hele tatt er aktive. Ved å bruke et elektronisk armbånd kan du enkelt holde styr på alle bevegelsene dine.

Actionkameraer

For alle som er aktive innen sport eller rekreasjon, er den hotteste gaveideen i år GoPro-kameraet. Dette er et lite kamera som kan festes til hodeplagget, klærne eller en sykkel. Kameraet tar betrakteren med deg mens du nyter favorittaktiviteten din. Se for deg å padle kajakk i en flott elv eller gå på et flott fjell og ta opp hvert sekund av turen slik at du eller andre kan nyte det senere.

Legg igjen en kommentar

Previous post Opplev stressfri med gyngestolen
Next post Sportsbelysning kan legge til hjemmeinnredningen din i løpet av ferien