Innredning av en stue med sportstema

Du er en ivrig sportsfan og livet ditt dreier seg om favorittlagene og idrettsutøverne dine. Det er et must å dekorere stuen for å vise frem lagånden og lojaliteten din. Dette kan være morsomt og en perfekt måte å skape et oppholdsrom for deg, din familie og dine gjester. Innredning av en sportsstue kan være basert på en favorittidrett på høyskole eller profesjonell måte, ditt favorittidrettslag eller bare et rom med sportstema hvor du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte spillet med alle mens du viser frem lagånden og lojaliteten din.

Du må først velge veggdekorasjon enten det er maling eller tapet. Velg hovedbakgrunnsfargen først. Denne fargen vil sette stemningen i rommet. Hvis dekorasjonsskjemaet ditt er basert på favorittidrettslaget ditt, vil lagets farger være det perfekte valget. Hvis temaet ditt er din favorittsport eller sport, vil enhver dristig eller lys farge være tilstrekkelig for bakgrunnen for stuen din med sportstema. Du kan fremheve denne hovedfargen med lysere komplementære eller lysere eller mindre dristige/lyse farger og med veggpapirkanter.

Du må nå legge til denne veggdekorasjonen med sportsminner. Du kan bruke innrammede bilder og jerseys, plakater, vimpler, klokke, speil og veggdekor. Disse kan være fra enten favorittidrettslaget eller favorittidretten din. Du kan også male veggene med ditt favorittidrettssted, en basketballkurv, en baseballdiamant eller en fotballbane. Du kan også prøve å finne en resultattavle eller et speil. Hver vegg kan dedikeres til et annet emne. Vurder også å legge til en kuriositet eller hylle der du kan vise frem trofeer, kopier av baseballballtre, hatter og hjelmer og andre sportssamlerobjekter du måtte ha.

Din neste dekorasjonsbeslutning er teppe. Velg med ditt sportstema i tankene. Du får teppe i favorittlagets farger eller bare bruk en lys/dristig farge med et idrettslagsteppe i midten. For ekstra sportsstil kan du få et teppe som ser ut som grønt torv, eller du kan bruke tregulv som vil gi utseendet og følelsen til en basketballbane.

Legg igjen en kommentar

Next post Sportsvindu Behandlinger